Makkelijk om zelf te maken. En helemaal naar je eigen wensen.
Bepaal welke chocolade je wilt gebruiken: puur, melk of wit. Je kunt chocolade kopen met recyclebare verpakking. Je kunt ook
zelf chocolade maken.
Wil je de Bounty zoeter hebben, dan kun je zoetstof toevoegen. Wil je een feestelijke Bounty, strooi dan bij stap 5 wat suikerstrooisel over de Bounty.
- Stop de kokosmelk en rasp in een kom. Voeg santen, kokosolie of gesmolten cacaoboter toe. De santen en kokosolie zullen door de warmte van je handen zachter worden, dus die hoef je niet te smelten.
- Meng alle ingrediënten.
- Maak van het mengsel kleine reepjes. Leg deze reepjes op bakpapier een uur in de diepvries.
- Smelt de chocolade au bain-marie.
- Haal kokosreepjes uit de diepvries en dip ze in de chocolade.
- Leg de Bounty een halfuur in de koelkast.
Waarschijnlijk blijven er resten chocolade achter in de kom. Giet hier hete melk bij voor chocolademelk.